Club Sandwich

[vc_row][vc_column][vc_column_text]”Wij zijn Club Sandwich
Wij zijn veranderlijk en meanderen mee met onze tijd
Wij flexibiliseren arbeid
Wij werken of chillen wanneer wij dat willen.
Ons uurrooster ontstaat organisch.
Wij zijn wendbaar, multi-inzetbaar en dynamisch.
Wij willen tijdelijke contracten en flexibele lonen.
Wij herpoolen onze teams.
Wij vervallen niet in rolpatronen.”

Wij zijn zeven jonge talenten vanuit verschillende disciplines binnen de podiumkunsten en we krijgen gedurende een maand de kans om gezamenlijk een interdisciplinaire presentatie te maken voor onze generatiegenoten. Budget, tijd, ruimte is geregeld. Ready set go!

Vier weken zijn heel kort om from scratch iets te maken. Je hebt al minstens drie weken nodig om elkaar te leren kennen. En vooral om elkaar te verstaan. We zijn zeven autonome kunstenaars. Een ontwerper heeft het over modules, een regisseur heeft het over scènes. Het stond al snel vast dat we iets wilden maken over onze tijdgenoten, de Millennials. Wij zijn de generatie die is opgegroeid met het idee dat succes maakbaar is. Alles is mogelijk, het liefst alles tegelijk en door elkaar. De keuze is reuze, zoek maar uit en like it. Maar dit is ook de generatie waar de meeste burn-outs voorkomen. De generatie die erachter komt dat je al snel buiten de boot kunt vallen.

De naam CLUB Sandwich is niet voor niks gekozen. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar alles kan. Verschillende soorten brood, liefst glutenvrij. Een plakje kaas, maar welke dan? Nog een tomaatje, is het wel biologisch? Stapel het maar op. Maar is dat broodje nog wel lekker? Bovendien staat de sandwich metafoor voor ons als groep: Zeven jongen kunstenaars vormen samen het ultieme recept voor de perfecte hap. In één maand bereiden wij een sappige sandwich met een vleugje kunst en een scheutje cultuur.

Coaching: Paul Slangen.

Kunstenaars: Audrey Apers (dans), Lola Bogaert (regie), Eefke Linssen (productie), María Domínguez Pérez (piano), Tim Scheffer (installatie), Stijn Vervoort (spel) Marie van Vollenhoven (vishals).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=GWBl_7HQH0w” align=”center”][/vc_column][/vc_row]

  • Toneelgroep Maastricht en VIA ZUID

    2017